Het tweede PvdD café


In verbinding met gelijk­ge­stemden

14 januari 2023

De PvdD werkgroep Tilburg organiseert maandagavond 23 januari tussen 19.00 en 22.00 het tweede PvdD café. In november hadden we een gezellige avond waarbij we zowel oude bekenden als nieuwe gezichten zagen en we kijken dan ook uit naar een inspirerend vervolg op deze avond.

Lijkt het je leuk om kennis te maken met actieve leden van de Partij voor de Dieren en de lokale werkgroep hier in Tilburg, of wil je graag praten met gelijkgestemden over onderwerpen die ons allemaal bezighouden? Op 23 januari vind je ons bij RAW, Burgemeester Brokxlaan 30, Tilburg.

Deze avond staat volledig in het teken van verbinding maken met gelijkgestemden. Maar mocht je geïnteresseerd zijn om actief te worden dan kan dat ook. Eind januari wordt de campagne voor de Provinciale Staten en Waterschappen afgetrapt, als werkgroep zullen wij tot de verkiezingen veel campagne activiteiten hebben en we kunnen altijd hulp gebruiken. Je kan ons die avond alles vragen over onze plannen en misschien is er iets bij waar jij aan bij wil dragen.

We kijken er naar uit om kennis te maken met onze leden en andere geïnteresseerden en om te horen wat jullie bezighoudt.

Belangrijk om te weten: er zijn vanuit de werkgroep geen verplichtingen of verwachtingen - kom gewoon langs wanneer je dat leuk lijkt.

We zouden het prettig vinden als je kunt aangeven of je erbij bent in verband met de beschikbare ruimte maar als je op het laatste moment spontaan besluit te komen dan ben je natuurlijk van harte welkom. Ons email adres is: tilburg@partijvoordedieren.nl

Wanneer: maandag 23 januari 19.00 - 22.00
Waar: RAW Burgemeester Brokxlaan 30, Tilburg

N.B. consumpties zijn voor eigen rekening